Muutaman kerran olen alkanut kirjoittamaan blogia pennuista siinä kohtaa kun olen uskonut kriittisimmän pikkupentuvaiheen olevan synnytyksen jälkeen ohi ja kaikki on ollut hyvin emällä sekä pennuilla. Nyt en sitä tehnyt vaikka kaikki oli loistavasti alusta loppuun Coran ja pentujen kanssa. Jokin pieni ajatus siitä, että muutamassa pentueessa on asiat heittänyt häränpyllyä heti kun olen kirjoittanut kaiken olevan hyvin, sai mut nyt odottamaan ja odottamaan. Lopulta päätin kirjoittaa vasta kun pennut ovat muuttaneet koteihinsa ja Cora palannut omaan laumaansa. Taikauskoa tai ei, nyt kaikki meni alusta loppuun hyvin.


Cora oli pennuilleen huolehtiva, rauhallinen ja luottavainen äitikoira. Sen kanssa asiat sujuivat ja yhteistyö oli helppoa. Cora itse oli koko ajan loistavassa kunnossa ja näin se olikin ilo palauttaa hyvinvoivana Virpille. Virpinkin kanssa asiat ovat sujuneet ja yhteistyö on ollut helppoa, Suurkiitos siitä!

Ennen kuin pennut maailmalle lähtivät kävivät ne Kaisa Hilskan luona pentutestissä. Mielenkiintoista oli seurata näitä tuplahauskoja testissä, kun olen samassa testissä nähnyt myös molemmat vanhemmat. Kotioloissa hyvinkin tasaisessa pentueessa saatiin näkyviin joitain eroja testissä. Ehkä itselleni yllättävimmät olivat narttujen testit, joissa tyttöjen roolit vaihtuivat täysin verrattuna kotioloihin. Mietintämyssyä joutui käyttämään ahkerasti varsinkin poikien koteja valitessa, mutta lopulta palat loksahtivat paikoilleen kuten niillä on tapana, pienen ahdistuksen kautta, kun haluaisi ne parhaat mahdolliset mätsit pennuille löytää. Kyllä se ahdistus on hyvästä vaikka usein se pentujen odottajien kärsivällisyyttä koetteleekin. Mielestäni taas kodit osui hyvin ja itsellä oli hyvämieli pennut niihin luovuttaa.
Eläinlääkärin tarkastuksessakin tietysti käytiin ja sielläkin lääkäri totesi pentueen hyvin tasaiseksi. Painot pennuilla tarkastuksessa 4,4 – 5,3 kg, näistäkin 7 pentua väliin 4,4 – 4,8 kg. Gaapo Goljat yksin omalla kiloluvulla, sekin osittain johtuen suunnattomasta ahneudesta pentujen yhteisellä ruokakupilla. Ahne saa eniten, näinhän se menee 😄. Tytöt Gloria ja Greta muuttivat sijoituskoteihin, joten heistä varmasti kuuluu jatkossakin.
Pennuista saimme myös hurmaavat kuvat, kun hovikuvaaja Henna Glade ajeli pentuja paijaamaan kamera kainalossa. Kiitos kuvista Hennalle!

 

G_pentue_poseeraa

Kategoriat: Kuulumisia

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *