Muutosta tapahtuu sekä meidän lauman sisällä että kotisivuilla. Usein sitä on tyytyväinen vanhaan kunnes joku kertoo paremmasta. Tai vielä suoremmin kertoo mikä kaikki on pielessä siinä vanhassa. Näin juuri kävi meidän kotisivuille. Sain luotettavalta ja osaavalta taholta (lue lapselta) rankkaa kritiikkiä kotisivujen vanhanaikaisuudesta. Itse en moista seikkaa ollut huomannut, tietenkään. Toki en halua olla muutoksen tiellä, joten annoin luvan uudistaa sivut. Ja hyvä niin!
Muutosta on myös meidän laumassa siltä osin, että pitkän pohdinnan jälkeen sekä Wicca että Gara kävivät eläinlääkärin pöydällä, sillä seurauksella että näiden hormonihuurut on nyt taakse jäänyttä elämää. Pikkulinnut saa jatkossa pysyä puissa ja Ässän elämä on helpompaa. Tämän muutoksen lopulliset vaikutukset jää nähtäväksi, mutta toivon ratkaisun olleen oikea. Asioilla kun on aina monta puolta, niin toivon, että tässä hyödyt ovat haittoja suuremmat. Aika näyttää.
Menetyksen tuuli puhalsi laumamme läpi ensimmäisen kerran pitkään aikaan ja vei mennessään eläinlaumamme vanhimman. Ahkera saalistaja sekä sängyn lämmittäjä, kissamme Mökö, on siirtynyt metsästämään ikuiseen kesään ja auringonpaisteeseen. Kiitos että olit.
Mökö 5.5.2005-15.11.2018.
Kategoriat: Kuulumisia

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *