Sveitsinpaimenkoirien pistekisojen vuoden 2019 tulokset on julkaistu ja kasvattajana  iloitsen kasvattieni menestyksestä! Sekä tietysti siitä, että 12-vuotias pappakoira Ässä oli edelleen näyttelypistekisassa urosten kolmas! 
Urosten listalta löytyy myös kuudennelta sijalta Hakuhauskan Flaksi Fredi. Näyttelypistekisassa Hakuhauskan Daami-Diisa nappasi narttujen ykkösijan ja kymmenen joukkoon pääsivät myös Despootti-Doris, Elämänilo-Elma ja Greta Garbo. Pisteitä keräsi myös Gloria Gaynor, Femma Fiia ja Flirtti Friidu. 
Paras kasvattaja kennel Hakuhauskan. 
Vuoden 2019 käyttökoira kisassa paras PK-koira on Hakuhauskan Aivanparas ja paras pelastuskoira Hakuhauskan Cuningas-Carma. Kasvateistaan ja näiden ihmisistä iloisen ylpeä kasvattaja kiittää ja onnittelee!

Juuri ennen vuoden vaihdetta laumaan laskeutui Cora. Siirtyminen mammalomalle sujui helposti ja talon tavat olivat hyvin muistissa. Erityisen hyvin Cora tuntui muistavan äitikoirien erityisoikeuden tilata lisää ruokaa ja on käyttänyt tätä oikeuttaan kiitettävästi. Reilu viikko on kulunut laumassa rennosti ulkoillen, leväten ja syöden. Valmistautuminen pentujen syntymään on alkanut ja nyt toivomme kaiken sujuvan yhtä hyvin kuin ensimmäiselläkin kerralla. 


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *