Esittely • Alptricolour Victoria

wicca-ylakuvatx3.jpg

FI MVA MV-12 C.I.B

Alptricolour Victoria on Ässän (Alpenhirts Superman) tytär ja se on syntynyt 5. lokakuuta 2010 Pietarissa, Venäjällä. Wiccan emä on venäläinen Alptricolour Ayna. Wicca on luonteeltaan hyvin temperamenttinen "tulta ja tappuraa" -tyyppi, aina 110 lasissa - niin hyvässä kuin pahassakin. Wiccassa on särmää vaikka muille jakaa, mutta toisaalta "kiroilevan siilin" sisällä asuu hyvin hellyyden- ja huomionkipeä narttu. Wicca hymyilee koko hammaskalusto paljaana, kippurahäntä viuhtoen, kun omat ihmiset saapuvat kotiin, mutta vieraita kohtaan neiti on varautunut. Wicca on suuren sydämen ja ehdottoman omistautumisen koira, josta poweri ei lopu kesken. Wicca-likkaa on siunattu myös suurella saalisvietillä ja taistelutahdolla. 

Harrastusrintamalla ollaan aloitettu sekä pk-jälkeä että pk-hakua, ilmaisutapana rulla. 

Wicca on ollut perusterve. Lonkat ovat A/A, polvet ja kyynärät O/O. Wicca on myös käynyt Zürichin yliopistolla EU-testissä (ectopic ureters), missä todettiin virstateiden rakenne normaaliksi. Hampaiden vaihtuminen sujui hetkellisiä tuplakulmureita lukuunottamatta hyvin ja hampaisto on täydellinen.

Wiccan jälkeläiset

Wiccan ensimmäinen pentue (A-pentue) on syntynyt 12.2.2013 ja se on Hakuhauskan kennelin ensimmäinen oma pentue. Pentueeseen syntyi viisi urosta joista yksi oli havannanvärinen ja muut mustia. Kaikki pentueen koirat on terveystutkittu ja tulokset löytyvät A-pentueen omalta sivulta.

B-pentue syntyi 3.6. 2014,  isänä on saksalainen Chrigel vom Holbach ´Benni´. Pentueeseen syntyi viisi narttua ja neljä urosta.

----------

FI CH WW-12

Ässäs's (Alpenhirts Superman) daughter  Alptricolour Victoria was born 5th of October 2010 in Sankt Petersburg, Russia. Her mom is russian Alptricolour Ayna. Wicca has a strong temperament - she could be easily called "firechild". She gives 110% always, both in good and bad. She has character enough to share even with another dogs, but on the other hand under the tempermental there lives a girl who wants a lot of cuddletime and your attention. Her own family Wicca welcomes home with a big smile but towards strangers she is reserved. Wicca is a dog with a big heart and devotion. She never runs out of energy. She a has also strong chasing instinct and the will to stand her ground.

Wicca has started to do some tracking and searching, with a roll. 

Her basic health is good and teeth perfect. Hips A/A, PL 0/0, ED 0/0, EU-A

Wiccas puppies

Wicca's first litter (A-litter) was born 12.2.2013, and it is Hakuhauskan first own litter. There were born five males one of which was havannabrown and the other black.

B-litter was born 03.06. In 2014, the father is a German Chrigel vom Holbach 'Benni'. There were born five females and four males.

----------

More photos found here.

My pedigree found here.

wicca-alakuvatx3.jpg